Blogs I Love

Toen ik begon met dit blog stelde ik me voor dat het een plek zou zijn waar ik niet alleen een hele verzameling recepten op zou kunnen delen, maar ook andere dingen die mijn hart sneller doen kloppen. Voordat ik zelf begon met bloggen las ik al vaak andere blogs, waarvan veel over eten gaan, en weer andere blogs over de vele andere mooie dingen in het leven, naast eten. Ik zou graag een aantal van deze blogs met jullie delen, en ik hoop dat ze jullie net zo inspireren als dat ze mij inspireren.

De eerste in de rij is Mimi Thorisson’s blog genaamd Manger. Ik volg haar blog, en tegelijkertijd haar leven, al een tijdje en haar stijl (in de breedste zin van het woord) is simpelweg betoverend. Na een leven dat in het teken stond van mode, media & televisie, verhuizingen van Hong Kong naar Parijs, en reizen over de rest van de wereld, leeft ze nu met haar man, bijna zeven kinderen en 14 honden in Médoc (Frankrijk), waar ze vooral veel kookt. Wat ik zo prachtig vind aan haar blog is haar schrijfstijl, de stijl van fotografie van haar echtgenoot en de fantastische recepten die zij deelt met haar lezers. Haar recepten verassen mij keer op keer en het is een waar plezier om ze te lezen. Laat staan haar recepten te volgen en te genieten van haar gerechten, die – meestal – vrij makkelijk te maken zijn en de meest rijke, perfect combinerende ingrediënten bevatten. Ik raad je aan zelf eens een kijkje te nemen.

Manger by Mimi Thorisson

Een tweede blog die gerelateerd is aan eten is Eat Me!, van de Oekraïense Aleksandra. Ze beschrijft haar blog als een culinair dagboek, “waar je simpele recepten kan vinden om elke dag van te genieten en tijdens speciale gebeurtenissen, gekruid met mijn inspiratie en persoonlijke verhalen”. Op Eat Me! deelt Aleksandra een grote verscheidenheid aan vegetarische recepten, van een aardappel tarte tatin voor het diner, tot pistache bonbons als tussendoortje en een pompoensmoothie als ontbijt. De meeste recepten die zij deelt bevatten een klassieke combinatie van smaken, wat ervoor zorgt dat elk recept een succes is.

Eat Me! Blog by Aleksandra

Tenslotte, als je meer geïnteresseerd bent in blogs die niet te maken hebben met eten raad ik je Victoria’s blog Oh So Pretty aan. Op haar blog, die ze ziet als haar creatieve uitlaatklep, deelt ze alles waar zij van houdt, alles gelabled als zijnde design, style, inspire, loving of life. Dit betekent dat je niet alleen haar favoriete designers tegenkomt op haar blog, maar ook haar eigen designs voor make-overs voor andere blogs, haar favoriete Etsy winkels, doe-het-zelf ideeën en allerlei andere inspirerende posts.

Advertisements

One thought on “Blogs I Love

  1. Pingback: Blogs I love | Pimpante - healthy & delicious recipes, and more.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s